Hverdagens magi

Fem dager i uken trasker jeg i de samme trappene. Hører på det samme: "kjøpte meg nytt ACNE skjerf igår" og ser de samme trynene som poser for victoria secret hver dag på skolen. Jeg er også en av dem.

Folk reagerte på lik måte da jeg sa jeg var fra Finnøy. "Hvor er det? Kjører du traktor til skolen?" Ja, svarte jeg. Jeg kjører traktror og melker traktorlesper som dere for kunnskap og inspirasjon. Altså, jeg vil jo også prøve alt jeg kan ved å le med min falske latter for å oppnå den største rikdom av det fantastiske fenomenet - oppmerksomhet. Stille meg opp i kantina for å vise meg frem foran alle de fremgangsrike ikke minst målbevisste, uggsbrukende menneskene på den vakre skolen, hvert friminutt.  Wut? Er jeg en smule frekk?

Neida, jeg ser på meg selv som en oppriktig, snill og omtenksom person. Jeg mener, hadde jeg hatt en skilpadde - da hadde du fått lov til å klappe den.

<3

Jeg elsker at alle trasker rundt i canada goose, hvite converse og vinrød bukse og lurer på hvorfor når de prøver så hardt - hvorfor de ikke skiller seg ut. "Jeg ser på meg selv som spesiell, en jente som definitivt liker å skille seg ut i klesveien". Hehe, jeg elsker mennesker. Jeg har også alt det der, jeg prøver så sinnsykt hardt å kopiere dere! Kunne kastet alt. (gitt det til barn i u-land*)

Neida, jeg er glad i alle søte, fine og fantastiske folk. Serriøst.


<3

Nyt det gode liv folkens.


<3 <3 <3 - Linus. FORRESTEN, besøk tumblren min, den er kjempekul. www.linefugledalen.tumblr.com ;*

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits