Cut the crap

you ARE special.

Slutt å syns synd på selv. Gjør noe med problemene dine - ikke bare sitt der å tro at sofaen og sjokoladen vil ordne det for deg. Alle har rett til å føle seg nedenfor, depresjoner, kjærlighetssorg, osv - det er normalt og det er ingenting å skamme seg over... men det betyr ikke det ikke går an å gjøre det beste ut av det. 
Vi jenter er perfeksjonister, vertfal de fleste av oss. Finner alle feil med oss selv, som kanskje ikke engang er feil - alle er nydelige på sin egen måte. Å gå rundt å kalle seg selv feit, å etterpå gå hjem å legge seg i sengen med all snacks du kan tenke deg mens du gråter å synest synd på deg selv vil IKKE gjøre saken bedre. "Gjør noe med det, eller lev med det"! True fact. Det er også mange jenter som kaller seg feit eller stygg bare for gutten skal si " nei, du er så fin jenta mi " - vell... de blir lei av å høre på maset ditt. Selvsikkerhet er sexy, dere. Klaging... not so much. 
For at ting skal ordne seg, må en ta fatt i saken. Er du nedenfor, snakk me noen, prøv å gjøre det beste ut av det. Lær av det. 


weheartit.com

Når det er sagt, alle har sine stunder der alt følest... meningsløst, og så klart  med go grunn, men prøv å vær sterk.
Prøv å finn det posetive i de minste ting. Mange føler seg annerledes og utenfor - annerledes er BRA! Det er sånne folk man vil ha mer av. Ingen vil ha ei "plain jane".  Istedenfor å se seg i speilet å peke på alle "feil" prøv å finne de posetive trekkene med deg selv, prøv å like det du ikke liker. Hørest ikke lett ut, å selv om det kanskje er hardt så vil det bli verdt det. 
Om du er en av de som sliter med depresjoner, kjærlighetssorg, eller bare ikke klarer å finne deg selv, vit at det vil bli bedre. En vil alltid ha de stundene, og noen vil vare lenger enn andre - men det er da det er viktig å snakke ut om ting. Venninnen din vil nok være mer en gla for å lytte å prøve å hjelpe deg. 
Ikke hold alt for deg selv, en dag vil det bli for mye. 
Jeg selv har nok av ting jeg sliter med å har slitt med, men det er bare til å se fremover, tenke at en dag vil det bli bedre. "What doesn´t kill you only makes you stronger" 
Ta deg tiden du trenger, til å snakke ut, la tårene fosse og gjemme deg - men en dag må du bryte ut av skjellet ditt, gi litt faen i ting.-LINE BIRDWALLEY  

8 kommentarer

Silje

25.sep.2011 kl.19:22

Så sant så sant! utrolig bra skrevet :)

liinebirdwalley

25.sep.2011 kl.19:59

takk! :)

Frida Solberg

25.sep.2011 kl.22:02

Så bra skrevet! :)

Line Birdwalley

25.sep.2011 kl.22:25

takk! :-)

Ine Hebnes

25.sep.2011 kl.23:17

Woow, line!!

Kjempebra skrevet:-D

Line Birdwalley

26.sep.2011 kl.14:52

takk ineee <3 <3

Bibbs

27.sep.2011 kl.15:36

WORD <3

Line Birdwalley

27.sep.2011 kl.20:36

<3 <3 bibbs!

Skriv en ny kommentar

hits